1477-mr5-2020 “Про дозвіл громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) “

БОРИСЛАВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ
________________ Борислав № ________

Про дозвіл громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Відповідно до п.34 ч.1ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 12, 40, 791, 118, 123 Земельного кодексу України, статті 55 Закону України „Про землеустрій”, беручи до уваги рішення постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, будівництва та архітектури від 11 вересня 2020 року №100/12, від 23 вересня 2020 року №101/31, №101/32, розглянувши заяви громадян Кугівчак Г.Г.. Кугівчака Я.С., Пріцака І.М., Сидор О.А. про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.Дозволити виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за рахунок земель, які надані для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (землі житлової та громадської забудови), а саме:
1.1) 1000 кв.м. на вул. Церковній, 12 у м. Бориславі громадянці Кугівчак Ганні Григорівні, яка зареєстрована у с.Ластівка Турківського району Львівської області та громадянину Кугівчаку Ярославу Степановичу, який зареєстрований у м. Бориславі;
1.2) 600 кв.м. на вул.Раточинській,97 у м. Бориславі громадянину Пріцаку Івану Миколайовичу, який зареєстрований у м. Бориславі.

2. Дозволити громадянці Сидор Ользі Антонівні, яка зареєстрована у м.Бориславі, виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 31 кв.м. на вул.В.Івасюка в гаражному товаристві “Ріпник” у м. Бориславі для будівництва та обслуговування гаража, за рахунок земель, які надані для будівництва і обслуговування гаража (землі житлової та громадської забудови).

3 . Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Ю.Химина та постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, будівництва та архітектури (В.Піх).

Міський голова Ігор ЯВОРСЬКИЙ

Attachments