1357-mr5-2020 “Про внесення змін до пункту 1 рішення Бориславської міської ради від 31 серпня 2016 року №343 та про дозвіл на передачу земельної ділянки на вул.Братів Лисиків, 1 “а” у м.Бориславі в суборенду “

БОРИСЛАВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ
____________ Борислав №_______

Про внесення змін до пункту 1 рішення Бориславської міської ради від 31 серпня 2016 року №343 та про дозвіл на передачу земельної ділянки на вул.Братів Лисиків, 1 “а” у м.Бориславі в суборенду

Відповідно до п.34 ч.1 ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 12, 93, 124 Земельного кодексу України, ст.8 Закону України “Про оренду землі”, розглянувши заяви фізичної особи-підприємця Черкашина О.О. про внесення змін до рішення Бориславської міської ради та про дозвіл на передачу земельної ділянки в суборенду та товариства з обмеженою відповідальністю “РОСІНТЕРГАЗ” про надання дозволу на суборенду земельної ділянки, беручи до уваги рішення постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, будівництва та архітектури від 20 травня 2020 року №90/9, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Внести зміни до пункту 1 рішення Бориславської міської ради від 31 серпня 2016 року №343 де замість “терміном на 5 років” читати “терміном на 10 років”.

2.Дозволити орендарю фізичній особі -ідприємцю Черкашину Олександру Олеговичу, який проживає у м Вишневе Києво-Святошинського району Київської області, передати у суборенду товариству з обмеженою відповідальністю “РОСІНТЕРГАЗ” (вул Базарна, 5 “А”, м. Стрий, Львівська область, 82400), земельну ділянку площею 0,0153 га на вул. Братів Лисиків, 1 “а” у м.Бориславі (кадастровий номер 4610300000:14:040:0064) для обслуговування стаціонарного пункту заправлення автомобілів зрідженим газом (землі промисловості), за згодою. Земельна ділянка передається в суборенду на умовах діючого договору оренди землі від 06 жовтня 2016 року.

3. Попередити орендаря (фізичну особу – підприємця Черкашина О.О.) та суборендаря (товариство з обмеженою відповідальністю “РОСІНТЕРГАЗ”), що у разі припинення договору оренди землі чинність договору суборенди земельної ділянки припиняється.

4. Фізичній особі – підприємцю Черкашину О.О. та товариству з обмеженою відповідальністю “РОСІНТЕРГАЗ” укласти договір суборенди землі відповідно до п.2 цього рішення.

5. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю “РОСІНТЕРГАЗ” провести державну реєстрацію договору суборенди землі та надати Дрогобицькому управлінню Головного управління державної податкової служби у Львівській області відповідні відомості щодо суборенди землі.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Ю.Химина та постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, будівництва та архітектури (В.Піх).

Міський голова І.Яворський

Attachments