День: <span>24.04.2024</span>

Квіти й доземний уклін матерям та дружинам Героїв

У другу неділю травня ми відзначатимемо День матері. Мамусі, бабусі, дружини чують на свою адресу привітання й побажання. Особливої уваги та турботи у День матері потребують ті жінки, які втратили найдорожче – своїх синів та чоловіків в російсько-українській війні. На жаль, вони вже ніколи не переступлять поріг дому і не привітають своїх найрідніших зі святом.

Loading

Read More

З Днем Матері

У ці травневі дні ми відзначаємо День матері. Це свято – прояв любові до тих, хто подарував нам життя.

Loading

Read More

Оголошено конкурс для компаній “Інновації та цифрові рішення для безпеки на роботі

Державною службою України з питань праці в рамках проведення Всеукраїнських заходів “Мистецтво безпеки праці” оголошено конкурс для компаній на тему “Інновації та цифрові рішення для безпеки на роботі”, який об’єднує творчість, інновації та пристрасть до створення безпечного робочого середовища.

Запрошуємо прогресивних роботодавців, які крокують у ногу з часом та впроваджують передові цифрові рішення для забезпечення безпеки на роботі! Приєднуйтесь, якщо ви вже маєте успішний досвід у цифровій сфері безпеки або тільки починаєте свій шлях до цього!

Loading

Read More

Нагадуємо, що в Україні працює єдина ветеранська лінія

Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранської спільноти, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць. Її запущено командою Мінветеранів спільно з Червоним Хрестом України у тестовому режимі.

Loading

Read More

Підписано договір оренди земельної ділянки Індустріального парку

Вчора, 9 травня, між Бориславською міською радою в особі міського голови Ігоря Яворського та ТзОВ «ХАБ МЕБЛЕВИХ ТЕХНОЛОГІЙ» в особі директора Андрія Білого відбулося підписання договору про оренду земельної ділянки індустріального парку «ІнПарк Борислав», яка знаходиться у провулку Губицькому в м. Бориславі, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Loading

Read More

100 Писанок-мальованок. Сьогодні у Бориславі нагородили учасників онлайн-марафону

В народі кажуть: «У світі доти існуватиме любов, доки люди писатимуть писанки». Напередодні Великодня на сторінці Бориславської дитячої школи мистецтв відбувся вже IV щорічний онлайн-марафон “100 писанок-мальованок”, в якому взяли участь 100 неймовірно творчих та креативних дітей нашої громади. Сьогодні, 9 травня, у Бориславі на площі Івана Франка відбулось підбиття підсумків і нагородження учасників. 

Read More

У Бориславі презентували виставку картин Людмили Грицько

У вівторок, 7 травня, в Історико-краєзнавчому музеї міста Борислава відбулася презентація персональної виставки бориславської художниці Людмили Грицько “Малюю моє життя”.

Привітати мисткиню прийшли представники місцевої влади, колеги по роботі з медичного коледжу, друзі, рідні, громадськість міста.

Loading

Read More

“Нафтовик” здобув перемогу

Вчора, 8 травня, бориславський СК “Нафтовик” зіграв черговий матч Прем’єр-ліги Львівщини з футболу. Наша команда зустрілася на полі з «Галичина-Фенікс» (Львів/Підмонастир) і здобула перемогу з рахунком 1:0! Гол у ворота суперників наприкінці першого тайму забив Євген Бугайчук. Загалом “Нафтовик” уже зіграв чотири тури чемпіонату, здобув три перемоги і зараз знаходиться на 3 сходинці турнірної таблиці.

Loading

Read More

У Бориславі внаслідок вибуху гранати загинув чоловік – поліцейські встановлюють обставини

Приносимо співчуття рідним та близьким загиблого та звертаємось до мешканців: якщо вам відомі факти незаконного зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв – не зволікайте, звертайтесь у поліцію за номером +380986223112 або 102.

Loading

Read More

КП «Вододар» придбало екскаватор-навантажувач

Комунальне підприємство «Вододар» придбало екскаватор-навантажувач JCB на умовах кредитування. Договір укладено в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9%».

Новий екскаватор мобільний і багатофункціональний, здатний працювати з проривами у важкодоступних місцях.  Універсальність такої техніки дозволить впоратись з широким спектром завдань у складних умовах. За його допомогою якісніше виконуватиметься робота, також це дасть можливість оперативно усувати поточні проблеми.

Loading

Read More