Розпочато процедуру розгляду проєкту детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: вул. Кармелюка, 72а, село Винники

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проєкту детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: вул. Кармелюка, 72а, село Винники, Дрогобицького району Львівської області.

Мета розроблення детального плану території: визначення всіх планувальних обмежень, зміна цільового призначення, визначення намірів забудови земельної ділянки, встановлення містобудівних умов та обмежень та впорядкування території. Склад та зміст детального плану території визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та Постанови Кабінету Міністрів України №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

Підстава розроблення проєкту детального плану території – Рішення Бориславської міської ради №1399 від 29 червня 2023 року.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Бориславська міська рада Дрогобицького району Львівської області (82300, Львівська область, м. Борислав, вул. Шевченка, 42).

Розробник ДПТ – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з 30.11.2023 р. до 03.01.2024 р.

Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу: Бориславська міська рада Дрогобицького району Львівської області (82300, Львівська область, м. Борислав, вул. Шевченка, 42).

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: 03.01.2024 року о 11:00 год. в залі засідання виконавчого комітету Бориславської міської ради.

Ознайомитися з проєктом і надати зауваження та пропозиції щодо детального плану території можна за адресою: Бориславська міська рада Дрогобицького району Львівської області (82300, Львівська область, м. Борислав, вул. Шевченка, 42).

Письмові зауваження та пропозиції до проєкту детального плану території можна подавати до 30.12.2023 р. включно до Бориславської міської ради або на електронну скриньку: boryslav_arhitektura@ukr.net

Відповідальною посадовою особою Бориславської міської ради за організацію розгляду пропозицій начальник відділу архітектури та містобудування, головний архітектор – Роман Возняк.

Телефон для довідок: 5-08-35

Loading