№120-prv-2024 „Про виділення нежитлових приміщень комунальної форми власності для реалізації експериментального проекту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості у Бориславській міській територіальній громаді”

БОРИСЛАВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
___________________м. Борислав№ ________
Про виділення нежитлових приміщень комунальної форми власності для реалізації експериментального проекту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості у Бориславській міській територіальній громаді
Відповідно до статей 34, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 03.10.2023 № 1049 «Про реалізацію експериментального проекту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості» та постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 № 1475 «Деякі питання соціального захисту громадян, які потрапили у складні життєві обставини», беручи до уваги доповідну записку заступника міського голови Роксоляни Гарасимів від 16 квітня 2024 № 303-3/13, виконавчий комітет
ВИРІШИВ:
1. Виділити частину нежитлових приміщень комунальної власності Бориславської міської територіальної громади, які знаходяться на балансі комунального некомерційного підприємства “Центральна міська лікарня м. Борислава”, що розташовані у нежитловій будівлі (корпус № 2 колишнього інфекційного відділення комунального некомерційного підприємства “Центральна міська лікарня м. Борислава”) за адресою: вул. Героїв ОУН-УПА, 11, м. Борислав, Дрогобицький район, Львівської області, для реалізації експериментального проекту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Юрія Химина та заступника міського голови Роксоляну Гарасимів.
Міський голова                               Ігор ЯВОРСЬКИЙ

Attachments