№125-prv-2024 „Про підтвердження факту перебування об’єкта нерухомого майна у комунальній власності Бориславської міської територіальної громади, в особі Бориславської міської ради – громадського будинку на вул. Данила Галицького, 34”

БОРИСЛАВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
________ м. Борислав № ________

Про підтвердження факту перебування об’єкта нерухомого майна у комунальній власності Бориславської міської територіальної громади, в особі Бориславської міської ради – громадського будинку на вул. Данила Галицького, 34

Відповідно до підпункту 10 пункту б статті 30, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.2015 № 1127 “Про державну реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, беручи до уваги клопотання управління комунальної власності, земельних відносин та архітектури від 19 квітня 2024 року № 01-20/87, з метою проведення реєстрації речових прав на нерухоме майно, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Підтвердити факт перебування у комунальній власності Бориславської міської територіальної громади в особі Бориславської міської ради, об’єкта нерухомого майна, а саме – громадський будинок літ. «А-1», загальною площею 5043,8 кв. м, за адресою: вулиця Данила Галицького, будинок 34, місто Борислав, Дрогобицький район, Львівська область.
2. Управлінню комунальної власності, земельних відносин та архітектури Бориславської міської ради (Любомир Бреньо) вжити заходів для реєстрації у встановленому порядку права комунальної власності у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, відповідно до пункту 1 цього рішення.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Юрія Химина.

Міський голова           Ігор ЯВОРСЬКИЙ

Attachments