Розпорядження міського голови “Про надання грошової допомоги на поховання”

БОРИСЛАВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

06 березня 2024 року              м. Борислав                  № 93-р

Про надання грошової
допомоги на поховання

Відповідно до пункту 19 частини 4 статті 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 року № 99 „Про затвердження Порядку надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого”, рішення Бориславської міської ради від 22 листопада 2007 року №482 „Про надання повноважень міському голові м.Борислава”, рішення Бориславської міської ради від 25.01.2024 року №1692 „Про затвердження Програми надання одноразової грошової допомоги мешканцям Бориславської міської територіальної громади на 2024-2026 роки”, розглянувши заяву ***** та подані до неї документи

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Надати грошову допомогу на поховання у розмірі ***** грн. *****, що проживає на *****, яка здійснила поховання *****.

2. Фінансове управління Бориславської міської ради (Петрів Юрій) профінансувати управління праці та соціального захисту населення Бориславської міської ради відповідно до пункту 1 цього розпорядження за рахунок коштів бюджету Бориславської міської територіальної громади, передбачених за КПКВ 0813242.

3. Управління праці та соціального захисту населення Бориславської міської ради (Плоскодняк Віталій) виплатити грошову допомогу відповідно до пункту 1 цього розпорядження.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Роксоляну Гарасимів.

Міський голова                 Ігор ЯВОРСЬКИЙ

Attachments