День: <span>20.03.2024</span>

У Попелях відкрили меморіальну таблицю загиблому Тарасу Стасишину

26 квітня 2023 року Бориславська громада отримала звістку: на Донеччині, поблизу Бахмута, загинув мешканець громади Тарас Стасишин. Невимовний біль та сльози принесла ця новина дружині та двом донечкам Героя. 

Loading

Read More

Затишний простір соціального згуртування облаштовано одній із бібліотек Борислава

Сьогодні у Бориславі у приміщенні бібліотеки-філії №6, що по вул. Коваліва, відбулася особлива подія – відкриття оновленого простору – платформи для комунікації внутрішньо переміщених осіб та місцевих жителів громади.

Завдяки реалізації проєкту було проведено ремонт у фойє та бібліотечному приміщенні, замінено дверні конструкції, встановлено кондиціонери, тенісний стіл, облаштовано дитячий куточок, закуплено нові меблі (кафедри, столи, крісла, безкаркасні крісла, дивани) та спортивний інвентар.

Loading

Read More

В опорній бібліотеці відбувся ряд майстер-класів зі створення писанок

Великдень – найсвітліше та найбільш очікуване християнське свято. Кожна родина готується до цього дня, а одним із найголовніших його атрибутів є традиційна українська писанка. Дітки Бориславської громади активно долучаються до створення своїх писанок. Ряд майстер-класів з писанкарства провели цими днями викладачі Бориславської дитячої школи мистецтв.

Loading

Read More

26 квітня – день пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу. У Бориславі відбулося віче-реквієм

Сьогодні світ згадує 38 річницю найстрашнішої атомної катастрофи в історії людства – аварію на Чорнобильській атомній електростанції. Саме 26 квітня 1986 року у мальовничому містечку атомників Прип’ять над четвертим реактором атомної електростанції о 1-й годині 23 хвилини 40 секунд пролунав вибух.

Loading

Read More

Сьогодні у Бориславі відкрили пам’ятну дошку Герою Дмитру Сарновському

Сьогодні, 26 квітня, у Бориславі відкрили ще одну пам’ятну дошку Герою. На фасаді Бориславського ліцею з’явилася таблиця загиблому випускнику навчального закладу Дмитру Сарновському, командиру батареї керованих ракет 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила, лицарю ордена Богдана Хмельницького. 

Loading

Read More

Інформаційні матеріали щодо програм підтримки розвитку сільськогосподарського виробництва

З метою інформування місцевих суб’єктів господарювання щодо наявних програм підтримки з обласного, державного бюджетів та грантових програм просимо розміщуємо інформаційні матеріали департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та Обласного центру зайнятості

Loading

Read More

Ветеранам та ветеранкам пропонується пройти відновлення та реабілітацію шляхом започаткування сільськогосподарського виробництва

В межах Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства, затвердженої рішенням Львівської обласної ради від 18.02.2021 року № 57 (зі змінами), ветеранам та ветеранкам пропонується пройти відновлення та реабілітацію шляхом започаткування сільськогосподарського виробництва з вирощування ягідних культур через об’єднання у сільськогосподарські кооперативи.

Loading

Read More

«У Бориславській громаді триває реалізація проєкту «Шлях додому», який впроваджується у межах проєкту «Шлях Стійкості: підвищення стійкості українців через посилення можливостей психосоціальної підтримки ветеранів»

У суботу, 20 квітня, у громадському просторі «Каменяр» відбувся тренінг на тему: «Емоційне благополуччя жінки» у рамках проєкту «Шлях додому».

Loading

Read More