День: <span>02.05.2024</span>

Благодійний вечір-аукціон

Щодня кожен з нас розуміє, що тільки спільними зусиллями, допомагаючи нашим Збройним Силам, зможемо вигнати ворога з української землі. Тож анонсуємо про проведення Благодійного вечора-аукціону, який відбудеться 28 травня на відпочинковому комплексі “Крутогір”. Захід проходитиме під патронатом міського голови Ігоря Яворського. 

Loading

Read More

У Бориславі провели батл з вчительського етикету серед педагогів

Впродовж шкільного року вчителі регулярно проводять для дітей різноманітні конкурси, батли, вікторини та цікаві заходи, щоб навчання школярів було цікавим та неординарним. А вчора, 15 травня, самі ж педагогічні працівники стали учасниками батлу з вчительського етикету. 

Loading

Read More

Кулінарний хаб планують створити у Бориславському професійно-технічному ліцеї

У Бориславському професійно-технічному ліцеї планують створити кулінарний хаб у межах реалізації Швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» з реалізації напряму «Підтримка реформи професійної освіти в Україні». 

Loading

Read More

Отруєння грибами: профілактика і перша допомога

Гриби – це дарунок лісу, але водночас вони є небезпечним харчовим продуктом, який може призвести до отруєння, а іноді й до смерті. Отруєння організму викликають токсини, алкалоїди та сполучення важких металів, які містяться в грибах. Знання симптоматики отруєння грибами та першої допомоги при таких станах дозволить зарадити собі чи своїм рідним і близьким та навіть врятує життя.

Loading

Read More

Оголошення про проведення добору на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центральна міська лікарня міста Борислава”

Оголошується добір  на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства  «Центральна міська лікарня м.Борислава» Бориславської міської  ради на час воєнного стану.

Loading

Read More

В Україні функціонує онлайн-ресурс «Платформа допомоги врятованим»

Платформа допомоги врятованим – це онлайн-майданчик, на якому зібрані актуальні можливості, інструменти допомоги та контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від  війни. Тут ви знайдете як урядові сервіси, так і ініціативи, створені у партнерстві з громадськими та міжнародними організаціями.

Loading

Read More

У суботу у Львові прощатимуться з Іваном Колодійчиком

У суботу, 18 травня, у Львові, в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла відбудеться чин похорону за полеглим у війні мешканцем Борислава Іваном Колодійчиком. Поховають військовослужбовця на Личаківському військовому цвинтарі (Марсове поле).

Loading

Read More

З Днем вишиванки!

Унікальні орнаменти та багатство кольорів, духовна броня й нерозривний зв’язок поколінь, відображення української душі, символ єдності нашого народу – це все українська вишивка. 

Сьогодні нею замайорить вся Україна, й звичайно, вся наша громада. Адже традиційно у третій четвер травня відзначаємо День вишиванки. 

Loading

Read More